ГоловнаСуспільствоЖиття

МВС порушило 36 кримінальних справ під час виборчої кампанії

Парламентські вибори в Україні заплановано на 28 жовтня.

МВС порушило 36 кримінальних справ під час виборчої кампанії
Фото: e-crimea.info

МВС провело перевірку інформації про факти порушення виборчого законодавства, за результатами якої було порушено 36 кримінальних справ. Міліція обіцяє "100% перевірку" всіх заяв про порушення на виборах.

Органи внутрішніх справ України порушили 36 кримінальних справ за результатами перевірки інформацій про виявлення порушення законодавства під час агітації впродовж виборчої гонки. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

"Усі питання, що виникають у громадян під час виборчого процесу, органи внутрішніх справ перевіряють і дають чітку юридичну оцінку всім діям - або тут є адміністративне правопорушення, або в діях є кримінальна відповідальність. До речі, на сьогодні порушено 36 кримінальних справ саме за тими зверненнями, які надходять до органів внутрішніх справ", - сказав Захарченко, зауваживши, що міліція і надалі буде вдячна всім за надання інформації про порушення виборчого законодавства.

"Ще раз повторю, ми гарантуємо стовідсоткову перевірку всіх звернень до нас, цю інформацію буде оприлюднено й усі громадяни матимуть доступ до неї", - запевнив міністр.

Нагадаємо, парламентські вибори в Україні призначено на 28 жовтня 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram