ГоловнаСуспільствоЖиття

Завадському висунули ще одне обвинувачення

У МВС кажуть, що акордеоніст уже вивчає матеріали своєї кримінальної справи.

Завадському висунули ще одне обвинувачення
Фото: orlenko.do.am

Відомому акордеоністу Ігореві Завадському, крім розбещення малолітніх, висунули звинувачення у виготовленні та розповсюдженні порнографічної продукції.

Про це в інтерв'ю газеті "Комсомольская правда в Украине" заявив начальник Головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник.

"Під час слідства встановлена його причетність ще й до виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції, а також створення й утримання місць розпусти", - сказав він.

За словами Фаринника, Завадський уже вивчає матеріали своєї кримінальної справи.

"Потерпілими визнано шістьох неповнолітніх, але насправді їх кілька десятків. Батьки не хочуть розголошувати те, що трапилося з їхніми дітьми, воліючи якнайшвидше забути кошмар", - зазначив начальник ГСУ МВС.

Нагадаємо, 23 березня співробітники міліції затримали в Києві Завадського в рамках розслідування справи, порушеної за статтею 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх).

Також музикантові висунуто обвинувачення за статтею 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом).

27 серпня стало відомо, що міліція завершила розслідування кримінальної справи за обвинуваченням заслуженого артиста України Ігоря Завадського за підозрою в розбещенні неповнолітніх, Апеляційний суд Києва продовжив термін утримання під вартою акордеоніста Ігоря Завадського ще на місяць - до 24 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram