ГоловнаСуспільствоЖиття

Вчителька вбивці трьох охоронців вважала його "​​тихим і спокійним"

Ярослав Мазурок ніколи не бився в школі.

Вчителька вбивці трьох охоронців вважала його "​​тихим і спокійним"
Фото: Стоп-кадр с записи камеры видеонаблюдения

Підозрюваний у вбивство охоронців у "Каравані" в школі був тихою і спокійною дитиною, повідомила його класний керівник з 5-го по 9-ий клас Емілія Ніїлко.

"Вчора до мене приходили слідчі і попросили написати його (Ярослава Мазурка) психологічний портрет. Що я можу сказати? Я його не бачила вже 24 роки. Після закінчення школи він одразу поїхав у Київ. Люди кажуть, що мав хорошу роботу і навіщо йому вбивати тих людей, незрозуміло. У школі він вчився в міру своїх можливостей. Мав хорошу голову і міг би вчитися ще краще, але не хотів. Щоб колись він бився, я навіть не пам'ятаю. Жодних скарг на нього ніколи не було. Я не раз запитувала хлопців, чи не б'ється Ярослав і не викликає конфліктні ситуації? Але вони говорили, що нічого такого він не робить. Був тихою і спокійною дитиною", - сказала жінка.

Вона також зазначила, що єдиною проблемою було те, що він виховувався без батька.

"Він у нього був, але пив і зовсім не виховував сина. А мати душі за ним не чула. Завжди купувала йому гарні речі. Я до кінця не вірю, що це Ярослав, хоча і не бачила стільки років, але не міг цього зробити", - сказала вона.

Як раніше повідомляли, Міністерство внутрішніх справ називає підозрюваниму вбивстві в "Каравані" 38-річного уродженця Львівської області. "Ця людина працювала в приватних охоронних структурах, займалася спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу", - сказав в ефірі "5 каналу" міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Додамо також, що 27 вересня Захарченко заявив, що міліція встановила особу підозрюваного у вбивстві трьох охоронців в "Каравані" в Києві. Але потім столичні правоохоронці спростували цю інформацію.

Зазначимо, 26 вересня вдень охоронець ТРЦ "Караван" на вул. Луговій у Києві помітив, що один з відвідувачів викрав товар, після чого останньому було запропоновано пройти в кімнату охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого тяжко поранив, а потім втік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram