ГоловнаСуспільствоЖиття

Силовиків активно стягують у центр Києва

На станції метро "Арсенальна" збираються "тітушки"

Силовиків активно стягують у центр Києва
Фото: Макс Левин

Близько 65 автобусів "Богдан" з бійцями спецпідрозділу "Беркут" та 20 одиниць бойової техніки зосереджено біля Кабінету Міністрів України.

Про це повідомляє РБК.

Зараз безпосередньо біля будівлі парламенту чергують близько 50 осіб "Беркута", ще стільки ж силовиків гріються біля багаття в Маріїнському парку.

Ще 20 автобусів і 10 одиниць військової техніки стоять біля Верховної Ради.

Окрім того, як повідомляє ВВС Україна, автобуси "Беркута" концентруються й у дворі Українського дому на Європейській площі. Зокрема, їх поки що сім. З них виходять силовики у повній амуніції і заходять в Український дім.

Водночас біля станції метро "Арсенальна" починають збиратися так звані "тітушки" - хлопці характерної спортивної зовнішності в чорному одязі. Їх близько 200 осіб, вони вишикувалися організованою колоною, але без будь-якої символіки.

Зазначимо, на вулиці Грушевського другу добу триває протистояння радикально налаштованих молодих людей і силовиків. Зокрема, міліція не дає молодим людям пройти до Верховної Ради. Учора силовикам вдалося стримати натиск. При цьому повідомляють про близько 200 постраждалих з обох сторін. Протестувальники палили автобуси і автомобілі, закидали міліцію камінням і коктейлями Молотова. Ті відповідали гранатами, водою, сльозогінним газом і гумовими кулями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram