ГоловнаСуспільствоЖиття

У Кіровограді пікетують міськвиконком

На мітинг зібралося близько 50 активістів

У Кіровограді близько 50 активістів місцевого Євромайдану пікетують міськвиконком.

Як повідомляє УНІАН, акція розпочалася о 9:30 на площі під стінами міськвиконкому. У руках активісти тримають плакати з написами: "Дух народу - це сила, і її не пересилити!", "Наша міліція повинна охороняти нас, а не банду!", "Досить жити за понятіями!", "Саінсус, ми - це народ, який тебе обрав! Схаменися!" (Олександр Саінсус - міський голова Кіровограда). Громадські активісти ще раз оголосили списки затриманих активістів. За їхніми словами, проти активістів Євромайдану застосовують репресії. Мітингувальники підтримали ці слова вигуками "Банду геть!".

За п'ятнадцять хвилин до початку сесії міської ради, запланованої на 10:00, до будівлі міськвиконкому підійшло близько тридцяти жінок із плакатом "Бюджет - це стабільність!" і десять чоловіків із прапорами Партії регіонів. Останні розмістилися перед входом у міськвиконком, щоб не пропустити в будівлю учасників акції Євромайдану. Почалася сесія міської ради, обидві акції тривають.

Нагадаємо, міліція заарештувала в Кіровограді керівника місцевої обласної організації ВО "Свобода" Олександра Ромащенка і голову міської організації УДАРу Сергія Горбковського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram