ГоловнаСуспільствоЖиття

"Свобода" намагається звільнити приміщення МінАПК від "Спільної справи"

За попередньою інформацією, є постраждалі

У Києві прибічники партії "Свобода" намагаються звільнити захоплену будівлю Міністерства аграрної політики від активістів руху "Спільна справа".

Такі дії викликані тим, що факт захоплення будівель держустанов заважає продовженню переговорів між мітингувальниками та представниками влади, заявили "свободівці", повідомляє 5 канал.

"Вчора радою Майдану ухвалено рішення про звільнення МінАПК одностайно, ніхто не був проти. Сьогодні Майдан приводить це рішення в силу, і зараз воно виконується. Майдан звільняє від мародерів "Спільної справи" приміщення Мінагророду", - повідомили у ВО "Свобода".

Біля входу в будівлю Мінагропроду знаходиться близько 200 осіб. Серед них є кілька десятків самооборони Майдану, які за рішенням "комітету Майдану" прийшли, щоб домовитися з активістами "Спільної справи" звільнити приміщення міністерства.

Конфлікт триває.

Водночас, деякі ЗМІ повідомляють про наявність поранених, але інформація наразі не підтверджена.

Нагадаємо, будівлю Мінагрополітики захопили активісти руху "Спільна справа" 24 січня.

Також активісти руху 26 січня заблокували будівлю Міністерства юстиції України, яка розташована на вулиці Городецького, 13 в центрі Києва, біля станції метро "Хрещатик". Вони заявили, що мають намір перешкоджати роботі діючої влади і що, можливо, в будівлі Мін'юсту Майдан влаштує пункт обігріву для учасників акції протесту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram