ГоловнаСуспільствоЖиття

"Правий сектор" заявив, що ФСБ готує теракти

В організації наголосили, що теракти не мають нічого спільного зі стратегією національної революції

"Правий сектор" заявив, що ФСБ готує теракти
Фото: EPA/UPG

В Україні найближчим часом можливі теракти за допомогою ФСБ і окремих представників МВС України, щоб скомпрометувати силові структури Майдану.

Про це йдеться в офіційній заяві праворадикальної організації "Правий сектор". "Ми з декількох джерел отримали оперативну інформацію про те, що найближчим часом не виключене проведення низки терористичних актів, спрямованих на очорнення "Правого сектору" й інших силових структур Майдану, сіяння паніки в суспільстві, наростання сепаратистських тенденцій і створення базису для розширення репресій", - йдеться в заяві організації.

Про ймовірність здійснення терористичних актів, за словами активістів, також свідчить заява в. о. міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, згідно з яким "праві" нібито самі готуються до скоєння терактів.

"Знаючи специфіку МВС та його вищого керівництва, неважко здогадатися, що якщо Захарченко заявляє про можливість терактів, то такі теракти можуть бути здійснені з його відома", - йдеться в заяві.

"Правий сектор" офіційно заявляє, що не готує жодних терористичних актів.

"Сама думка про використання терактів, під час яких могли б постраждати невинні люди, для нас неприпустима. Причому йдеться не тільки про неетичність таких "методів боротьби", а й про те, що вони не мають нічого спільного зі стратегією національної революції", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, 9 лютого Служба безпеки України повідомила про активізацію антитерористичних заходів.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram