ГоловнаСуспільствоЖиття

Турчинов і Яценюк привітали жінок з 8 березня

Керівники держави побажали жінкам миру і тепла

Турчинов і Яценюк привітали жінок з 8 березня
Фото: ukranews.com

В.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк привітали жінок із Міжнародним жіночим днем - 8 березня.

"Цього весняного дня почуття особливої ніжності і поваги до вас - одвічних берегинь домашнього вогнища та сімейного затишку - зігрівають серця всіх чоловіків країни", - йдеться у привітанні Турчинова, текст якого розміщений на сайті ВР.

За його словами, самовіддана праця українок у всіх сферах життєдіяльності держави, щоденна копітка домашня вахта, жертовність і благородство слугують яскравими прикладами висоти людського духу. "Ви надихаєте представників сильної статі на звершення. Саме заради вас творяться і великі діяння, і повсякденні справи", - підкреслив Турчинов.

У свою чергу Яценюк зазначив, що "жодні слова не є достатніми для звеличення подвигу матері і дружини. Цілий світ не встоїть, якщо не рятуватиме його від зла і відчаю Ваша жіночність".

"Ви творите добро, надихаєте і підносите людськість, а у часи суворих випробувань Ви в перших шеренгах тих, хто боронить наш край, нашу гордість і наше майбутнє", - наголошується у вітанні прем'єра.

Керівники держави побажали жінкам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, миру і тепла, уваги і любові рідних і близьких.

"Нехай здійсняться всі ваші заповітні мрії! Будьте коханими і незамінними! Нехай на Вашому шляху пелюсток буде незмірно більше, ніж тернів, нехай завжди посміхається Вам доля", - наголошується в привітаннях Турчинова і Яценюка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram