ГоловнаСуспільствоЖиття

Київська область готова прийняти кримських військових, - нардеп

А фонд нардепа готовий матеріально підтримати сім'ї

Київська область готова прийняти кримських військових, - нардеп
Фото: Макс Левин

Українським військовим, які відмовилися переходити на бік Росії, допоможуть переїхати на материк, розмістять і нададуть матеріальну підтримку.

Про це під час круглого столу на тему "Кримська криза: гуманітарний аспект" у Києві повідомив засновник благодійного Фонду "Разом у майбутнє", народний депутат України Руслан Сольвар. Нардеп зазначив, що благодійний Фонд "Разом у майбутнє" вже розпочав реалізацію проекту надання допомоги українським військовослужбовцям у Криму, повідомляє ТСН.

"Усі, хто відмовився переходити на бік Російської Федерації, повинні бути впевнені в нашій підтримці. Адже військові в нинішніх складних умовах у Криму як ніколи потребують нашої допомоги", - заявив Сольвар.

При цьому нардеп наголосив, що Київська область готова прийняти і розселити всіх, хто цього потребує.

"Надаємо матеріальну допомогу та моральну підтримку. На території мого округу №91 (Фастів, Макарів) ми знайдемо можливість розселити всіх людей, які цього потребуватимуть", - запевнив нардеп.

Руслан Сольвар також додав, що Фонд розшукує і рятує зниклих у Криму військовослужбовців. "Військовослужбовці, які зараз перебувають у Криму, повинні знати: ми про них дбаємо, чекаємо на них тут. Ми будемо робити все для того, щоб вони почувалися захищеними", - заявив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram