ГоловнаСуспільствоЖиття

Крим з 30 березня переходить на московський час

Україна 30 березня переходить на "літній час"

Крим з 30 березня переходить на московський час
Фото: Евгений Швец

30 березня Крим перейде на московський час шляхом переведення стрілки годинника на дві години вперед рівно о 02.00.

Про це нагадує прес-служба самопроголошеної Держради Республіки Крим.

"Відповідно до постанови Держради Республіки Крим від 17 березня 2014 року №1763-6/14 з 30 березня 2014 рух залізничного, водного, повітряного міжміського автомобільного транспорту загального користування, а також робота міжміського телефонного, телеграфного зв'язку на території Республіки Крим здійснюються згідно з московським часом", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, прес-служба Ради міністрів Криму опублікувала розпорядження кримського уряду "Про заходи щодо переходу до обчислення часу на території Республіки Крим відповідно до московського часу".

Згідно з розпорядженням, міністрам, головам республіканських комітетів Республіки Крим, керівникам інших республіканських органів влади, міським головам і головам районних державних адміністрацій в Республіці Крим доручено розробити і здійснити необхідні організаційні заходи щодо переходу до обчислення часу за московським часом на відповідних підприємствах, в організаціях та установах.

Окрім того, республіканському комітету з транспорту і зв'язку Республіки Крим доручено провести організаційні заходи щодо здійснення з 30 березня руху залізничного, водного, повітряного, міжміського автомобільного транспорту загального користування, а також роботи міжміського телефонного, телеграфного зв'язку на території Республіки Крим відповідно до московського часу.

Міністерству з інформації та масових комунікацій Республіки Крим доручено організувати і провести інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення про перехід до обчислення часу на території Республіки Крим згідно з московським часом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram