ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд у справі екс-ректора Мельника відбудеться 2 квітня

Мельника вже допитали.

Суд у справі екс-ректора Мельника відбудеться 2 квітня
Фото: podrobnosti.ua

Колишнього ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника допитали в слідчому управлінні МВС і переправили до ізолятора тимчасового утримання.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Мельника допитано у Слідчому управлінні, переправлено в ІТТ. Завтра слідство повезе його до суду за запобіжним заходом", - написав міністр в Facebook.

У суді від екс-нардепа від Партії регіонів Мельника вимагатимуть заставу 22,94 млн гривен, повідомили раніше в прес-службі ГУБОЗ МВС України.

1 квітня екс-ректора Мельника затримали на виконання постанови Печерського районного суду Києва після того, як він прилетів до України авіарейсом з Лондона.

Нагадаємо, Мельника затримали 27 липня 2013 року під час отримання від двох громадян України хабарів у розмірі 40 тис. і 80 тис. грн за вступ їхніх родичів у вуз, яким він керував.

1 серпня Печерський райсуд Києва обрав Мельнику запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 27 вересня включно. 7 серпня на Мельника наділи електронний браслет для відстеження його перебування. 9 серпня стало відомо, що Мельник скинув електронний браслет і втік з-під домашнього арешту.

14 серпня Петра Мельника оголосили в міжнародний розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram