ГоловнаСуспільствоЖиття

"Застрелений" у Слов'янську журналіст Мещеряков живий і перебуває в Москві

Документи Мещерякова виявили на місці стрілянини у Слов'янську

"Застрелений" у Слов'янську журналіст Мещеряков живий і перебуває в Москві
Фото обстрелянного авто
Фото: Макс Левин

Заступник головного продюсера "Вестей" телеканалу "Россия-1" Андрій Мещеряков, документи якого знайшли на місці стрілянини у Слов'янську, перебуває у Москві і каже, що їх у нього вилучили українські прикордонники в середині березня. Про це повідомляють РИА Новости.

"У середині березня в Донецькому аеропорту Прикордонна служба відібрала в мене всі документи, зокрема паспорт, водійське посвідчення і прес-карту. Разом зі мною були затримані журналісти телеканалу ОТР, нас обшукували, а потім допитували протягом семи годин. Приблизно дві години всі ці документи були у співробітників Прикордонної служби. У кімнаті, де проходив допит, були сканер і копіювальна машина. Що в цей час робили з моїми документами, я не знаю, не виключено, що були зроблені їхні копії. Документи, зрештою, мені повернули", - говорить Мещеряков.

Нагадаємо, сьогодні в центрі Слов'янська, біля міської лікарні, невідомий розстріляв двох людей, ще одного перехожого тяжко поранили. Стріляв невідомий, одягнений у цивільне, з автомата. На передньому сидінні машини виявили бейджик із написом "Преса", виданий на ім'я Андрія Мещерякова.

Подробиці і відеорозповідь очевидця - у матеріалі "У Слов'янську розстріляли двох людей".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram