ГоловнаСуспільствоЖиття

Мер Слов'янська погрожує подати до суду на СБУ

Неля Штепа обурена, що її залишили одну на місто

Мер Слов'янська погрожує подати до суду на СБУ
Фото: news.rambler.ru

Міський голова Слов'янська Неля Штепа дивується у зв'язку з кримінальним провадженням за сепаратизм, яке відкрила щодо неї Служба безпеки України.

Про це вона заявила в ефірі телепрограми "Шустер Live" на Першому національному, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я сама тільки сьогодні прочитала. І мені стало смішно, чому саме СБУ сьогодні проти мене порушила кримінальну справу за сепаратизм. По-перше, я всі свої дії погоджувала з керівником області, з керівником адміністрації президента", - цитує Штепу агентство.

При цьому мер зазначила: "СБУ мене кинула, у міліції відібрали зброю, немає міліції. І сьогодні найрозумніші залишили одну жінку на місто".

"У всіх проблемах, які сьогодні є в Україні - і в Києві, і на західній Україні, і на східній - винна СБУ... вони сьогодні прогледіли, вони недогледіли. Дві машини з бойовиками три доби збиралися в Артемівському районі на дорозі Ростов-Харків. І про це говорили, про це знали багато людей", - заявила мер Слов'янська.

При цьому вона підкреслила: "Якщо дійсно СБУ сьогодні порушила проти мене кримінальну справу, значить я завтра подам на СБУ до суду за те, що сьогодні вони дійсно, не працюючи, допустили в країні таку ситуацію".

Раніше сьогодні з'явилася інформація про те, що СБУ відкрила кримінальне провадження проти Штепи за сепаратистські дії.

Неля Штепа заявила, що не отримувала від СБУ повідомлення про порушення проти неї справи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram