ГоловнаСуспільствоЖиття

Із 63 затриманих у Маріуполі сепаратистів міліція відпустила вже 25

Керував штурмом військової частини в Маріуполі кримінальний авторитет на прізвисько Футболіст

Із 63 затриманих у Маріуполі сепаратистів міліція відпустила вже 25
Фото: www.0629.com.ua

Із 63 осіб, яких затримали вчора в Маріуполі після штурму військової частини, міліція відпустила вже 25. Про це LB.ua повідомив радник міністра МВС Станіслав Речинський.

За його словами, цим 25 людям міліції нічого пред'явити. Затриманими залишаються ті, хто мав при собі зброю, був у камуфляжі, у кого на рукавах були сліди коктейлів Молотова.

Речинський також повідомив, що штурмовики при собі мали велику кількість наркотиків, зокрема амфетаміну, і запас алкогольних напоїв. Також Речинський зазначив, що міліції та українським військовим дуже допомагали жителі Маріуполя - брали участь у погоні і повідомляли про сепаратистів, які поховалися.

Затримував сепаратистів підрозділ "Омега". За словами Речинського, один з керівників сепаратистів у Донецькій і Луганській області - кримінальний авторитет на прізвисько Футболіст, який мешкає в Данії.

Нагадаємо, усього в штурмі військової частини в Маріуполі брали участь близько 300 осіб. Вони закидали частину коктейлями Молотова і світло-шумовими гранатами.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram