ГоловнаСуспільствоЖиття

Викладачеві ХАІ, якого побили сепаратисти, потрібна допомога

Реабілітація та лікування для Володимира, за попередніми підрахунками, коштуватимуть понад 80 тис. грн

Викладач ХАІ Володимир Силевич, побитий проросійськими активістами 13 квітня в Харкові, зараз у тяжкому стані і потребує допомоги.

Володимир - один із тих, кого били ногами на сходах станції метро "Університет". Збір допомоги проводять його друзі та рідні через "Фейсбук".

Фото: силевич володимир

"13.04.14 після закінчення недільного віча біля пам'ятника Т. Шевченкові люди організували ходу до станції метро "Університет" за єдність України. Біля метро їх очікували озброєні битами бандити, які виступають за приєднання Сходу України до Росії. Напад був раптовим. Володимир допомагав тримати оборону, допомагаючи піти жінкам, літнім людям, дітям, - йдеться в повідомленні. - На нього і декількох інших хлопців напали озвірілі бандити і почали бити. Їм допомагали й жінки".

Непритомного Володимира швидка допомога доправила до лікарні. Там Володимирові було зроблено операцію з видалення осколків розбитих кісток черепа. Осколки пошкодили мозкову речовину, були розірвані мозкові оболонки. Операція тривала близько двох годин. Наступного дня ближче до вечора стан хлопця погіршав. Повторна томограма показала крововилив у праву лобову частку. Терміново було проведено операцію із зупинки крововиливу. Зараз Володимир перебуває у тяжкому стані в реанімації.

Володимир Силевич має дружину і трирічну доньку.

Реабілітація та лікування для Володимира, за попередніми підрахунками, коштуватимуть понад 80 тис. грн.

Номер картки в ПриватБанку:

Силевич Христина Олександрівна (дружина)

гривня 5168755302382284

валюта 5168757202746782

(Іноді вибиває дівоче прізвище ФРОЛОВА)

З усіма питаннями активісти просять звертатися до подруги Христини - Наталії (098) 706 88 09.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram