ГоловнаСуспільствоЖиття

"Краснодонвугілля" повністю відновило виробництво

Роботи виконуються в повному обсязі

"Краснодонвугілля" повністю відновило виробництво
Фото: telegraf.com.ua

Станом на 27 квітня всі структурні підрозділи ПАТ "Краснодонвугілля" працюють у штатному режимі. Ситуацію стабілізовано.

Працюють усі вибірні вибої, відбуваються роботи на поверхні. За минулу добу краснодонські гірники видобули 11 тис. тонн вугілля.

Укладено угоду між керівництвом "Краснодонвугілля" і шахтарським колективом, яка дозволила відновити роботу підприємства. Переговорний процес тривав чотири доби. За цей час сторони обговорили найгостріші питання, які хвилювали гірників, і окреслили шляхи вирішення кожного з них.

У підсумку в суботу, 26 квітня, на другу зміну заступило більш ніж 85% співробітників, у наступні зміни вийшло 100% складу. На площі біля адміністративної будівлі об'єднання протестувальників немає.

Генеральний директор ПАТ "Краснодонвугілля" Олександр Ангеловський висловив подяку трудовому колективу за витримку і конструктивний діалог: "Я вдячний переговорній групі та профспілковим організаціям. Усім працівникам об'єднання, хто зберіг спокій і лад на площі, не допустив силового протистояння та хаосу. У ці дні весь наш колектив зміг відкинути емоції і відновити виробництво. Ми змогли почути одне одного - це саме те, на що чекали десятки тисяч краснодонців. Попереду на нас ще чекає великий шлях напрацювання компромісних рішень, повне перезавантаження відносин між керівниками і працівниками".

Нагадаємо, раніше прес-служба ПАТ "Краснодонвугілля" поширила інформацію, що 27 квітня всі структурні підрозділи підприємства працюють у штатному режимі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram