ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві відбулося прощання з убитим у Слов'янську студентом КПІ Юрієм Поправком

Юрій був футбольним уболівальником та активним учасником Майдану в Києві

У Києві відбулося прощання з убитим у Слов'янську студентом КПІ Юрієм Поправком
Юрий Поправко
Фото: www.nr2.ru

У Києві у Дніпровському районі відбулося прощання зі студентом КПІ Юрієм Поправком, знівечене тіло якого було знайдено у Слов'янську разом з тілом депутата горлівської міськради Володимира Рибака.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, друзі та родичі Юрія зібралися під будинком, у якому він жив.

"Він займався спортом, не мав шкідливих звичок, майже не користувався транспортом - любив ходити пішки, - розповідає про загиблого його товариш Владислав. - Кілька років тому перебував у одній патріотичній організації, через що і отримав прізвисько Юрко Патріот. Останні роки ходив на стадіон та активно підтримував київське "Динамо". Юрій від початку до кінця був на Майдані. Після легкої контузії та струсу мозку, отриманих на Грушевського, його відправили до лікарні, з якої він знову повернувся на барикади".

Мати Поправка - Ярослава Юріївна - каже, що 16 квітня він з товаришами поїхав до своєї дівчини у Харків, після чого з ним не було зв'язку. Його дівчина Даша, яка навчається у Харкові, розповіла, що він приїхав до неї з друзями, а наступного дня поїхав, не сказавши, куди.

Нагадаємо, тіла Рибака та Поправка були знайдені 22 квітня. Експертиза показала, що обох загиблих катували перед смертю. Їх втопили живими, коли вони були непритомні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram