ГоловнаСуспільствоЖиття

"Київміськбуд" запевняє, що не купував акваріум за 200 тисяч

Компанія наполягає на тому, що інформація про купівлю акваріума неправдива

"Київміськбуд" запевняє, що не купував акваріум за 200 тисяч
Фото: LB.ua

Компанія "Київміськбуд" запевняє, що не купувала акваріум за 200 тисяч гривень. Про це йде мова в листі, адресованому LB.ua.

"Повідомляємо, що договір на купівлю акваріума на суму 200 065,20 грн. Компанія "Київміськбуд" не укладала. Більше того, звертаємо вашу увагу на те, що в цьому документі відсутня мокра печатка ПАТ "ХК "Київміськбуд" та реєстраційний номер, тому договір не відповідає вимогам чинного законодавства і є нікчемним", - йдеться в листі.

Нагадаємо, учора близько 40 цивільних активістів в супроводі журналістів нанесли візит у ПАТ "ХК "Київміськбуд" з метою проконтролювати використання коштів компанії, 80% акцій якої належить територіальній громаді Києва. Активісти пред'явили представникам керівництва компанії копію договору купівлі-продажу акваріума за 200 тис. грн і як представники територіальної громади Києва вимагали показати покупку.

В акції брали участь представники руху Автомайдан Київ, організацій "Люстраційній комітет Майдану", "Коло народної довіри" і Самооборони Майдану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram