ГоловнаСуспільствоЖиття

Стали відомі імена подружжя, яке розстріляли в Луганській області

Дочка загиблих Бурихіних одужує

Жителі м. Антрацит Луганської області 37-річний Олег Бурихін та Ірина Бурихіна (42 роки) 9 травня були розстріляні бойовиками у власних автомобілях. Імена загиблих повідомила в facebook луганська активістка Олена Степова.

За інфомацією, яку Олена отримала від родичів загиблих, Олег Бурихін був підприємцем, займався видобутком вугілля. У ніч проти 9 травня Олег вирішив перевезти сім'ю з Антрацита в м. Новошахтинськ Ростовської області, до своєї сестри. Їхали на двох автомобілях Toyota Cruiser. Близько 2:00 на автодорозі біля с. Новоборовиці Свердловського району Луганської області, за 15 км від прикордонного пункту, їх розстріляли з автоматів. Тіла чоловіка і дружини з численними вогнепальними пораненнями знайшли співробітники міліції.

В одній з машин правоохоронці виявили пораненою дочку Бурихіних, 10-річну Лізу, яку перевезли до місцевої лікарні. За даними Степової, дівчинка одужує.

За однією з версій, бойовикам на блокпосту передали, що в їх бік на джипах рухаються бійці "Правого сектору", через що перші відкрили стрілянину. Коли вони зрозуміли свою помилку, терористи нібито почали стріляти один в одного.

Як повідомляли, у мережі з'явився аудіозапис розмови терористів про вбивство сім'ї в Луганській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram