ГоловнаСуспільствоЖиття

Сепаратисти на Донбасі погрожують розправою членам виборчкомів і їхнім родинам

Мета сепаратистів - зірвати вибори президента

Сепаратисти на Донбасі погрожують розправою членам виборчкомів і їхнім родинам
Фото: EPA/UPG

Сепаратисти на Донбасі всіма силами намагаються зірвати президентські вибори.

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"Сепаратисти на Донбасі погрожують розправою членам виборчкомів і їхнім сім'ям. В Антрациті Луганської області захопили окружну виборчу комісію. Мета зрозуміла - зірвати вибори 25 травня", - написав він у Facebook.

Тимчук вважає, що з наближенням виборів ситуація тільки погіршуватиметься.

"Чим ближче вибори, тим більше треба готуватися до важких днів. Але я впевнений - прорвемося. До речі, і в ОБСЄ обіцяють подбати про те, щоб вибори в Україні пройшли чесно, прозоро і без зовнішнього втручання", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, представники самопроголошеної "Донецької народної республіки" захопили приміщення, документацію та вивезли оргтехніку з окружних виборчих комісій №42 та №48 у Донецькій області.

Нагадаємо, позачергові вибори президента відбудуться 25 травня. Глава ЦВК Михайло Охендовський заявив, що Центральна виборча комісія в будь-якому випадку оголосить результати позачергових президентських виборів, які повинні пройти 25 травня.

Раніше в Генпрокуратурі повідомили, що від вогнепальної зброї, яка потрапила до рук сепаратистів, загинули 78 осіб на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram