ГоловнаСуспільствоЖиття

Ультрас влаштували у Харкові вогняне шоу на пам'ять про загиблих солдатів

Фанати зібралися на мосту через Лопань

Фанати харківського футбольного клубу "Металіст" ввечері в неділю влаштували вогняне шоу на пам'ять про солдатів, які загинули під час антитерористичної операції на сході України.

Присутні на Набережній фанати розділилися на три частини - на Мосту закоханих і по обидві сторони річки - і після зворотного відліку запалили кілька десятків фаєрів. Пам'ять про загиблих прийшли вшанувати близько 500 харків'ян.

Хоча акцію планували як траурну, фанати активно співали речівки про російського президента Володимира Путіна та пісню "Воїни Світла". Крім цього учасники акції скандували "Герої не вмирають" і "Слава Небесній сотні".

На мосту над річкою Лопань розмістили банер з цитатою з Тараса Шевченка: "І оживе добра слава, Слава України, І світ ясний, невечерній. Тихо засіяє". На мосту і по обидві сторони Лопані також вивісили банер за єдність країни, прапори України і ОУН -УПА.

Завершили акцію виконанням гімну України.

Нагадаємо, що в ніч з 21 на 22 травня українські військові під Волновахою потрапили під важкий обстріл, внаслідок якого загинули 17 людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram