ГоловнаСуспільствоЖиття

Майдан не буде розходитися

Активісти кажуть, що влада не виконала жодної обіцянки

Майдан не буде розходитися
Фото: twitter.com/superumka

Майдан не має наміру розходитися, але його територію реорганізують.

Про це на прес-конференції заявили представники громадських організацій Майдану.

"Влада заявляє про те, що Майдан домігся своїх цілей. Але це не так. Жодну з вимог Майдану не було виконано", - сказала член громадянської платформи "Нова країна" Ксенія Мацкевич.

Громадські організації Майдану пропонують провести архітектурний конкурс з реорганізації території Майдану. Сама ж територія Майдану, за їхніми словами, повинна бути обмежена територією перших чотирьох барикад.

"Майдан має зменшитися, реорганізуватися, але Майдан збережеться", - сказав представник люстраційного комітету Майдану Сергій Бойко.

Також на прес-конференції було сказано, що зараз триває ротація людей на Майдані. Багато з тих, хто брав участь у боях на сході України, повинні незабаром повернутися на Майдан. На думку представників громадських організацій Майдану, це дозволить повернути лад у межах Майдану.

Нагадаємо, Віталій Кличко, який перемагає на виборах мера Києва, заявив, що барикади на Майдані слід розібрати. Сьогодні вночі демонтували два вінницькі намети, інших наразі не мають наміру демонтувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram