ГоловнаСуспільствоЖиття

Північ Донецької області повністю очищено від терористів, - АП

Під Слов'янськом почалася наступальна фаза АТО

Північ Донецької області повністю очищено від терористів, - АП
Фото: @HromadskeTV

Під час антитерористичної операції сьогодні повністю очищено від терористів північ Донецької області, знищено опорні пункти і військові табори бойовиків у цьому регіоні, захоплено їх головний укріпрайон у населеному пункті Семенівка, встановлено контроль над містом Красний Лиман.

Про це керівництво антитерористичної операції доповіло голові Верховної Ради України, в.о. президента України Олександру Турчинову, повідомляє прес-служба президента.

Окрім того, військові почали перекривати кордон на півночі та сході Луганської області.

За словами Турчинова, сьогодні знищено найчисленніші підрозділи бойовиків, "що в найближчій перспективі відкриває можливість звільнення від терористів центрального Донбасу".

Нагадаємо, раніше начальник прес-служби штабу АТО Владислав Селезньов заявив, що під час антитерористичної операції сьогодні в Слов'янську Донецької області, за попередніми даними, вбито двох українських силовиків, 42 поранено.

Про початок наступальної фази операції під Слов'янськом повідомив сьогодні вранці міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Він розповів про знищення блокпостів ополченців у районі Семенівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram