ГоловнаСуспільствоЖиття

Аваков озвучив свою позицію: терористів потрібно знищувати

З ними переговори не ведуть

Аваков озвучив свою позицію: терористів потрібно знищувати
Фото: EPA/UPG

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков знову підкреслює, що виступає проти переговорів з терористами, які діють на сході України.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Слов'янськ сьогодні.120-міліметровий міномет вони поставили у церковному дворі. І почали стріляти по наших блокпостах. Для вірності до дерев навколо мінометної точки - прив'язали заручників. Щоб у відповідь наші не стріляли", - написав Аваков.

Він також додав, що у результаті мінометного обстрілу один український військовослужбовець загинув, кілька людей отримали поранення.

"У переддень мирних переговорів, варіантів врегулювання ситуації на сході країни та інших елементів громадянського діалогу, які я підтримую - заздалегідь обмовлюся і скажу свою позицію. Нелюди, які стріляли сьогодні таким чином, Бєс, Гіркін, Абвер та інша нечисть - для мене поза переговорами. Їх потрібно знищувати, як скажених собак", - додав він.

Нагадаємо, 6 червня почалася масова атака українських військ на Слов'янськ. Війська повністю оточили місто та прагнуть прорватися до центру Слов'янська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram