ГоловнаСуспільствоЖиття

У наметах на Майдані і в Українському домі залишаються близько 500 осіб

Хто підтримує майданівців фінансово - невідомо

У наметах на Майдані і в Українському домі залишаються близько 500 осіб
Архив
Фото: Макс Левин

На Майдані залишаються близько 500 осіб. Про це LB.ua повідомила прес-служба партії "УДАР", лідер котрої є мером Києва.

"Сьогодні на Майдані залишається близько 500 осіб. Частина живе на Майдані, частина - в Українському домі. Чи підтримує їх хтось фінансово - нам невідомо", - повідомили в прес-службі.

"Частина майданівців була переселена в Український дім, а частина, яка перебувала в КМДА та на проїжджій частині на Хрещатику, була переселена в намети на Майдані Незалежності", - зазначили в "УДАРі".

Окрім того, в прес-службі також повідомили, що більшість майданівців роз'їхалися по домівках. "Єдине, в чому надавалася допомога, - в придбанні квитків на поїзди або автобуси в разі такої потреби. Жодної іншої фінансової допомоги у вигляді грошей або поселення в готель не було", - заявили вони на питання, чи причетна партія або Віталій Кличко до поселення людей у готель "Дніпро" на Європейській площі.

Водночас у самому готелі кореспондентові LB.ua підтвердили, що з 1 квітня там мешкають представники Майдану.

"Вони займають два поверхи. Коли виселився "Правий сектор", заселилася Самооборона Майдану... Складно сказати, скільки їх живе... Таке враження, що весь Майдан", - заявили в готелі.

Нагадаємо, напередодні працівники комунальних служб розібрали барикаду з бетонних блоків на розі вулиць Богдана Хмельницького та Хрещатика біля ЦУМу в центрі Києва. Водночас чотири великі намети майданівців, як і раніше, залишаються на проїжджій частині Хрещатика навпроти будівлі мерії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram