ГоловнаСуспільствоЖиття

На похорон мера Кременчука прийшли 50 тис. людей

Попрощатися з Бабаєвим приїхали Жеваго і Каплін

На похорон мера Кременчука прийшли 50 тис. людей
Фото: telegraf.in.ua

У церемонії прощання і похованні мера Кременчука Олега Бабаєва сьогодні взяли участь близько 50 тисяч осіб.

На церемонію прощання з мером у фойє міського палацу культури, за підрахунками правоохоронців, прийшло понад 50 тис. осіб: протягом трьох годин не всі встигли зайти до будівлі ДК, тому церемонія затрималася, а коли з центрального входу палацу виносили труну з тілом Бабаєва, багатотисячний натовп йому аплодував і скандував: "Дякуємо!".

На церемонію приїхали депутати Верховної Ради Костянтин Жеваго, Юрій Шаповалов, Сергій Каплін, екс-голова Київміськадміністрації Олександр Попов, екс-мер Полтави Андрій Матковський, голова облради Петро Ворона, представники футбольних клубів "Ворскла" та "Кремінь".

Був відслужений молебень, близько 15:00 прозвучали залпи, Гімн України у виконанні оркестру і відбулося поховання тіла Бабаєва. Бабаєва поховали на Новореєвському цвинтарі поряд з екс-мером Кременчука Іваном Пономаренком.

Нагадаємо, Бабаєва застрелили у суботу, 26 липня, вранці трьома пострілами біля його машини недалеко від будинку. Мер Кременчука був близьким соратником нардепа-мільярдера Костянтина Жеваго.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram