ГоловнаСуспільствоЖиття

Читачі LB.ua за тиждень забезпечили генераторами 30-ту мехбригаду та інші частини

Військові отримали чотири генератори та інші речі

Військовослужбовці 25, 95, 30, 26 бригад у зоні АТО отримали необхідні генератори, амуніцію і продукти харчування. Про це LB.ua повідомили волонтери, які доставили допомогу на схід України.

Усього за тиждень читачі LB.ua надали як гуманітарну допомогу:

військовим з другого батальйону 30-ї механізованої бригади: 2 генератори, 4 бензопили, 3 сокири, цвяхи, щільний целофан, 2 комплекти ключів;

військовим з 95-ї ОАМБР: 2 генератори, комплект ключів, бензопилу;

військовим з 25-ї повітряно-десантної бригади (артилеристам): бензопилу, генератор, сокиру.

Також волонтери зібрали продукти харчування для військовослужбовців 25, 95, 30, 26 бригад.

Волонтери дякують підприємцям з ринку "Дніпро", які передали на склад продукти, крупи, тушонку, згущене молоко для військових.

"Хочемо подякувати Русланові та Андрію, які принесли бензопилу і генератор, Михайлові з Дніпропетровська, який надав допомогу артилеристам 25-ї бригади. Також дякуємо всім, хто приносив допомогу військовим, але відмовлявся фотографуватися або називати ім’я", - передали волонтери.

Військовим постійно потрібні: камуфляжна форма, ліхтарі, біноклі, батарейки, акумулятори, консерви, чай і кава.

Крім того, на склад, де збирають припаси, потрібні стелажі.

Склад для прийому речей і продуктів відкрито за адресою: м. Київ, вул. Кіото, 11а, з 10 по 17.00 (прямо коридором, останні двері праворуч). Контактний телефон - 063 571 99 61, Тамара.

Кошти для закупівлі тактичного екіпірування (камуфляж, розвантажувальні жилети, ліхтарі) можна переказувати на картку ПриватБанку - 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій).

Для передачі речей і продуктів з іншого міста пишіть на "Фейсбук" https://www.facebook.com/sasko.laps або на електронну пошту [email protected].

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram