ГоловнаСуспільствоЖиття

Адміністрація спростила для волонтерів сертифікацію товарів на потреби АТО

Раніше волонтери самостійно закуповували товари для військовослужбовців, тепер це буде робити "Укроборонпром"

Адміністрація спростила для волонтерів сертифікацію товарів на потреби АТО
Фото: www.facebook.com/wings.phoenix.foundation

Адміністрація Президента спростила процес отримання волонтерами сертифіката кінцевого споживача товарів військового характеру.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

"Державна корпорація "Укроборонпром" виступить посередником між тими організаціями, які можуть продавати відповідні товари військового та спеціального призначення, і волонтерами. Волонтери вкажуть "Укроборонпрому", де конкретно можна придбати відповідні товари, а корпорація здійснить закупівлі і видасть сертифікат кінцевого споживача", - заявив заступник голови Адміністрації Президента Геннадій Зубко.

Якщо раніше волонтери самостійно закуповували товари для військовослужбовців, то тепер за дорученням Президента це буде виконувати "Укроборонпром", додав він.

За словами першого заступника голови АПУ, Міністерство оборони і ДК "Укроборонпром" відкрили "гарячу" телефонну лінію для волонтерів, які надають допомогу учасникам АТО.

Раніше Порошенко вніс на розгляд парламенту законопроект про звільнення від оподаткування волонтерської допомоги на потреби антитерористичної операції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram