ГоловнаСуспільствоЖиття

Для жителів Донецька влада обіцяє організувати підвезення води

У місті зупинили основне джерело водопостачання

Для жителів Донецька влада обіцяє організувати підвезення води
Фото: EPA/UPG

Влада Донецька має намір організувати підвезення питної та технічної води для жителів міста.

"Наразі у терміновому порядку розробляються заходи із забезпечення підвозу питної та технічної води жителям міста", - наголошується у повідомленні на офіційному сайті мера та міської ради Донецька.

У повідомленні підкреслюється, що зараз в місті склалася вкрай складна ситуація з водопостачанням. У зв'язку з пошкодженнями ліній електропередач зупинили основне джерело водопостачання Донецька - Верхньокальміуську фільтрувальну станцію.

Наразі немає можливості оцінити масштаби пошкоджень та тривалість ремонтно-відновлювальних робіт через бойові дій. Донецька міськрада звертається з проханням до жителів міста, які мають альтернативні джерела водопостачання (свердловини, колодязі), надати допомогу городянам, своїм сусідам у вигляді безперешкодного доступу до джерел.

Нагадаємо, вчора мерія Донецька повідомляла про намір після 21.00 повністю відключити водопостачання у зв'язку із зупинкою Верхньокальміуської фільтрувальної станції. Станом на 8:00 18 серпня залишаються знеструмленими 88 трансформаторних підстанцій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram