ГоловнаСуспільствоЖиття

Заступник голови МВС Євдокимов заперечує намір знищити "Правий сектор"

Євдокимов запросив Яроша на теледебати для з'ясування всіх спірних моментів

Заступник голови МВС Євдокимов заперечує намір знищити "Правий сектор"

Перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов заперечує звинувачення у спробах знищити "Правий сектор".

Про це Євдокимов заявив у ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, пише РБК-Україна.

"Хочу відразу заспокоїти Яроша (лідера "Правого сектору", - ред.). Нікого знищувати ми не збираємося. Більшість членів ПС - це справді патріоти, які гідно виконують свій обов'язок... А ось тим, хто, прикриваючись "Правим сектором", "Лівим сектором", різним партійним причандаллям, я казав, кажу і казати буду, що принцип "закон один для всіх" має діяти", - заявив Євдокимов.

Водночас перший заступник голови МВС запросив Дмитра Яроша на теледебати для з'ясування всіх спірних моментів, що стосуються діяльності ПС.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що Кабінет міністрів цього тижня розгляне подання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на звільнення Володимира Євдокимова.

Як відомо, 16 серпня "Правий сектор" звинуватив Євдокимова у контрреволюційній діяльності у Україні, в роботі на Москву, у причетності до вбивства координатора "Правого сектору" в Західній Україні Олександра Музичка на прізвисько Саша Білий, а також у спробі знищити "Правий сектор".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram