ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні створюють відкритий реєстр збитку в зоні АТО

Сайт почне роботу найближчими днями

"Єдиний реєстр збитку інфраструктури в зоні АТО" буде доступним за адресою www.реєстр.укр. Про це повідомив народний депутат, голова ГО "Громадська ініціатива" Валерій Омельченко.

Як повідомляє УНН, робота реєстру розпочнеться найближчим часом. "Кожного дня на Донбасі відбуваються нові руйнування. Потужному промисловому потенціалу регіону завдано колосального збитку, який загрожує благополуччю і розвитку всієї країни", - заявив Омельченко.

Сайт створюється, щоб кожен, хто володіє інформацією про пошкоджені об'єкти в зоні АТО, міг повідомити про це. Йдеться про соціальну, транспортну і будь-яку іншу інфраструктурі регіону. Таким чином створять онлайн-картотеку знищених та пошкоджених об'єктів. Це дозволить об'єктивно оцінити збиток і розставити пріоритети у відновленні регіону.

За словами Омельченка, сайт почне працювати через 10 днів, але повідомлення про пошкодження приймаються вже зараз електронною поштою. Надіслати повідомлення до реєстру можна через поштові адреси [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram