ГоловнаСуспільствоЖиття

Генпрокуратура відібрала у регіоналів 15 тис. га мисливських угідь

Лісову ділянку під Києвом використовував син екс-генпрокурора Артем Пшонка

Генпрокуратура відібрала у регіоналів 15 тис. га мисливських угідь
Фото: LB.ua

Господарський суд Київської області розірвав договір оренди 15 тис. га мисливських угідь в Київській області. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Йдеться про лісову ділянку у Фастівському районі. За даними слідства, угіддями користувався, зокрема, син екс-генпрокурора Артем Пшонка та його оточення.

Прокурорською перевіркою встановлено, що на території мисливських угідь знаходиться недобудований будинок, лазня з басейном і котельня. За даними ГПУ, документи дозвільного характеру на початок або виконання будівельних та інших робіт у підприємства відсутні.

"Всупереч вимогам закону, орендар без дозволу постійного землекористувача ДП" Фастівське лісове господарство "пошкодив лісові насадження і розпочав будівництво капітальних споруд з об'єктами відпочинку", - йдеться в повідомленні.

Ділянку передали в оренду на 25 років у 2011 році ТОВ "Укрмістобудпроект", яке пов'язують з "регіоналом" Анатолієм Близнюком.

Нагадаємо, раніше Генпрокуратура повідомила про закінчення розслідування справи стосовно трьох співробітників "Беркуту", які брали участь у розстрілі учасників Євромайдану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram