ГоловнаСуспільствоЖиття

Людям, які перебувають у будівлі Меджлісу, не дозволили передати їжу і воду

З двору будівлі Меджлісу виїхала машина, ймовірно з комп'ютерною технікою

Людям, які перебувають у будівлі Меджлісу, не дозволили передати їжу і воду
Флаг Украины над зданием Меджлиса
Фото: QHA

Упродовж майже одинадцяти годин обшуку, який відбувається у будівлі Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі, всередині будівлі перебувають люди, яким їхні близькі не можуть передати їжу або воду.

Про це повідомив керівник Центральної виборчої комісії Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедляєв, пише Крым.Реалии.

Як відомо, в будівлі Меджлісу перебуває голова благодійної організації "Фонд "Крим" Риза Шевкієв. Також там до вечора утримували двох дівчат, імовірно співробітниць Меджлісу.

Їм дозволили піти близько 18.00 години вечора, попередньо відібравши мобільні телефони. Залишаючи територію, дівчата повідомили, що всередині ще є люди.

Примітно, що спроби передати воду і їжу людям, які знаходяться в будівлі Меджлісу, робилися, однак люди, які займаються обшуком, заявили, що "це заборонено", - зазначив Заїр Смедляєв.

У той же час, як повідомлялося раніше, в будівлю Меджлісу не пропустили адвоката, якого запросив голова благодійної організації "Фонд "Крим" Риза Шевкієв. Адвокат назвав це незаконним і заявив, що всі дії силовиків буде оскаржено.

Близько 20.00 за київським часом з двору будівлі Меджлісу кримськотатарського народу виїхала машина, імовірно з комп'ютерною технікою.

Як повідомлялося, вранці 16 вересня в Сімферополі будівлю Меджлісу кримськотатарського народу оточили автоматники, тут проводять обшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram