ГоловнаСуспільствоЖиття

Мешканці Чернівців зривають зйомки російського фільму у своєму місті

Губернатор області Роман Ванзуряк навіть звернувся у Нацраду з телебачення і радіомовлення

Мешканці Чернівців зривають зйомки російського фільму у своєму місті
Кадр из фильма "По законам военного времени"
Фото: starmediafilm.com

Мешканці Чернівців виступають проти зйомок російського фільму на території міста. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Громадські активісти протестують проти зйомок фільму "За законами воєнного часу", які відбуваються в місті. Знімальна група фільму працює у приміщенні обласної ради та на території Чернівецького національного університету і не реагує на протести городян.

Активісти групи "Чернівчани" звернулися до міської ради та в обласну держадміністрацію з проханням припинити зйомки фільму.

Губернатор області Роман Ванзуряк повідомив, що вже звернувся до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з проханням вжити заходів і припинити роботу знімальної групи на території Чернівецької області. Таке ж звернення направлено в Держагентство України з питань кіно.

При цьому городяни та активісти не намагалися зірвати самі зйомки, про конфлікти зі знімальною групою також не повідомляється.

Нагадаємо, у вересні Держкіно заборонило для показу на території України 9 фільмів та серіалів російського виробництва. Також заборонено трансляцію 15 російських каналів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram