ГоловнаСуспільствоЖиття

Марші Миру пройшли в кількох українських містах

Акції проти війни пройшли в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Херсоні

Кілька десятків людей разом з дітьми взяли участь у "Марші миру" в Києві.

Стартував марш під Київською міською державною адміністрацією. Там діти долонями намалювали картину на синьо-жовтому полотнищі. Уже наступного тижня її повезуть у США як символ миру, повідомляє "5 канал".

Фото: INSIDER

В Одесі на Марш миру вийшли близько півтори тисячі осіб. Вони зібралися на Приморському бульварі, біля пам'ятника Дюку, пише УНІАН.

Люди прийшли з прапорами України та чорно-червоними полотнищами. Багато хто вбраний у вишиванки, дехто вдягнув футболки з різними написами, спрямованими проти агресії Російської Федерації.

Від пам'ятника учасники акції пройшли до пам'ятника Тарасові Шевченку. Над головами тих, хто йшов у центрі колони, підняли величезну синьо-жовте полотнище.

Фото: INSIDER

Близько 500 осіб узяли участь у Марші Миру проти агресії Росії в Харкові.

Учасники акції пройшли від площі Свободи до консульства РФ на вулиці Ольминського, повідомляє INSIDER.

Активісти несли українську символіку і антиросійські плакати, співали гімн України та вигукували гасла: "Ні війні!", "Росіє - зупини Кремль", "Одна єдина соборна Україна".

Фото: INSIDER

Також близько 500 осіб узяли участь у Марші Миру в неділю в Дніпропетровську, пишуть "Українські новини".

Учасники пройшли проспектом ім. Карла Маркса від площі Героїв до парку ім. Глоби, де провели мітинг. Люди прийшли у вишиванках та одязі з національною символікою.

Ще 500 осіб узяли участь у Марші Миру в неділю в Херсоні.

Нагадаємо, 21 вересня в кількох російських містах проходять мітинги проти війни в Україні, наймасштабніший - в Москві. За різними оцінками, в московському Марші Миру беруть участь від 10 до 100 тис. осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram