ГоловнаСуспільствоЖиття

ВООЗ передасть Україні 20 тонн ліків на 5 млн гривень

Передача гуманітарного вантажу відбудеться в понеділок

ВООЗ передасть Україні 20 тонн ліків на 5 млн гривень
архив
Фото: goloskarpat.info

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) за участю Посольства Ізраїлю в Україні передасть країні близько 20 тонн ліків вартістю майже 5 млн гривень у понеділок, 22 вересня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Посольства Ізраїлю в Україні.

"22 вересня 2014 року о 14:00 відбудеться передача гуманітарного вантажу від Всесвітньої організації охорони здоров'я за участю Посольства Ізраїлю в Україні. Вантажівки, що курсують з Амстердама з гуманітарними ліками від ВООЗ, прибувають у складські приміщення ДП "Укрвакцина" Міністерства охорони здоров'я України для розвантаження", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, близько 20 тонн вантажу, наданого ВООЗ (зокрема вакцини, медичні інструменти, знеболювальні препарати, ліки для надання невідкладної медичної допомоги), вартістю майже 5 млн гривень розмитнили на вантажному терміналі "Ягодин" 20-21 вересня.

В урочистій передачі візьмуть участь заступник міністра охорони здоров'я Василь Лазоришинець, представники Міністерства закордонних справ, заступник посла Ізраїлю в Україні Іцхак Каган, а також представники бюро ВООЗ.

Нагадаємо, 19 вересня Литва і Латвія передали українським військовослужбовцям 5 тонн гуманітарної допомоги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram