ГоловнаСуспільствоЖиття

Аварійні вимкнення світла не торкнуться населення, - "Київенерго"

Компанія може повернути гаряче водопостачання на Оболонь і Троєщину вже цими вихідними

Аварійні вимкнення світла не торкнуться населення, - "Київенерго"
Фото: 7dniv.info

"Київенерго" виключає аварійне вимкнення електроенергії для населення столиці. Про це сьогодні заявив генеральний директор компанії Олександр Фоменко.

"Я думаю, що квартири і багатоповерхові будинки в Києві не відключатимуть", - сказав Фоменко. За його словами, аварійні вимкнення відбуваються на кількох об'єктах, які не впливають на щоденну життєдіяльність міста. Перелік таких підприємств, зазначив Фоменко, узгоджено з енергосистемою та місцевими органами самоврядування.

"Газова проблема - не єдина в країні. На жаль, є проблеми і з вугільною галуззю. На рівні уряду вирішується питання імпорту вугілля. Але, на жаль, сьогодні у нас дефіцит потужностей", - додав керівник "Київенерго".

Водночас Фоменко повідомив, що розраховує на відновлення роботи ТЕЦ-6 до 29 вересня.

"У мене є чітке передчуття, що найближчими днями, можливо, навіть на вихідних, ТЕЦ-6 буде з гарячим водопостачанням", - сказав Фоменко.

Гаряче водопостачання на початку наступного тижня може отримають об'єкти соціальної інфраструктури та мешканці Оболонського, Деснянського, Подільського районів та Лісового масиву.

Нагадаємо, цього тижня Національна енергетична компанія "Укренерго" застосувала аварійні графіки обмеження подачі електроенергії у Північній (Полтавська, Сумська та Харківська області) та Центральній (Житомирська, Київська, Чернігівська та Черкаська області) енергосистемах у зв'язку з дисбалансом виробництва електроенергії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram