ГоловнаСуспільствоЖиття

Пилипишин заявляє, що це свободівець Левченко штовхнув його у смітник

Кандидати Левченко і Пилипишин були прямими конкурентами і балотувалися в одному окрузі на виборах в 2012 році

Депутат Верховної Ради Віктор Пилипишин заявляє про напад на нього депутата Київської міської ради Юрія Левченка (фракція ВО "Свобода") 25 вересня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

Згідно з інформацією, 25 вересня оперативна група Печерського райуправління міліції Києва зафіксувала факт заподіяння тілесних ушкоджень Пилипишину групою осіб у масках-балаклавах перед будівлею ЦВК.

Постраждалого облили червоною фарбою, виштовхали за огорожу ЦВК і закидали сміттям.

За підозрою в скоєнні правопорушення на місці затримали 45-річного чоловіка, на руках якого виявлено сліди червоної фарби.

"Потерпілий упізнав ще трьох нападників, які, за його словами, є членами ВО "Свобода", а двоє - керівниками районних організацій партії міста Києва. Всі підозрювані, за інформацією Віктора Пилипишина, брали активну участь у виборчій кампанії 2012 року кандидата в народні депутати Україна від ВО "Свобода" Левченка Ю.В. у 57 виборчому окрузі. Таким чином, кандидати Левченко і Пилипишин були прямими конкурентами і балотувалися в одному окрузі", - сказано в повідомленні.

Слідчим відділом Печерського райуправління відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні правопорушення.

Нагадаємо, раніше в смітнику побував нардеп Віталій Журавський, але він казав, що не буде скаржитися до міліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram