ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА готує новий трамвайний маршрут

Від метро "Оболонь" до площі Шевченка без пересадок

КМДА готує новий трамвайний маршрут
Фото: www.cardesign.ru

Київська міська державна адміністрація має намір організувати трамвайний маршрут №17 "пл. Тараса Шевченка - станція метро "Оболонь". Про це заявив радник голови КМДА Олександр Кава, повідомляє прес-служба відомства.

"Зараз триває підготовка до запуску трамвайного маршруту №17, який з'єднає площу Тараса Шевченка зі станцією метро "Оболонь". Крім того, вже майже завершено капітальний ремонт вагонів, які використовуватимуть на цій лінії", - сказав Кава.

На його думку, новий маршрут дозволить забезпечити підвезення жителів, які проживають в районі вулиці Автозаводської, до найближчої станції метро, а також до станції міської електрички "Вишгородська".

Радник голови Київміськадміністрації переконаний, що сполучення на цьому маршруті буде швидким і зручним для пасажирів, оскільки переважна більшість трамвайних колій на цій ділянці прокладено по смугах, відокремлених від загального потоку автомобілів.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко заявив про готовність прокласти трамвайну лінію на Троєщину - замість будівництва нової гілки метрополітену.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram