ГоловнаСуспільствоЖиття

У Луганській області взято під варту начальника військової частини Нацгвардії

Прокуратура розслідує співпрацю військовослужбовця з ЛНР

У Луганській області взято під варту начальника військової частини Нацгвардії

У Луганській області начальника військової частини Національної гвардії України взяли під варту за сприяння бойовикам Луганської народної республіки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

"Прокуратура Луганської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, порушеному проти заступника командира бригади з озброєння - начальника технічної частини військової частини Національної гвардії України - начальника блокпоста", - сказано в повідомленні.

Прокуратура повідомляє, що військовослужбовець передавав інформацію про розташування особового складу українських військ, їхнє озброєння, а також наявну в них військову техніку представникам незаконного військового формування терористичної групи ЛНР.

Повідомляють, що зараз йому обрано як запобіжний захід утримання під вартою без права внесення застави. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше у районі Волновахи СБУ затримала заступника командира батальйону "внутрішніх справ ДНР" на прізвисько "Альф", а також трьох бойовиків ДНР у Краматорську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram