ГоловнаСуспільствоЖиття

Україна не видасть Росії руфера Мустанга

Арсен Аваков повідомляє про повернення Mustang Wanted в Україну

Україна не видасть Росії руфера Мустанга
Фото: facebook.com/arsen.avakov.1

Україна відмовила Російській Федерації у видачі руфера, який розфарбував у Москві шпиль на висотці в кольори прапора України. Про це написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

"Надійшов запит з російського інтерполу. Змушені відмовити і відкрити секретну інформацію. Mustang Wanted повернувся в Україну і за зразкове виконання завдання нагороджений іменною зброєю!" - написав Аваков.

Міністр також додав, що "Мустанг" сконцентрований на нових завданнях, "озброєний і дуже небезпечний для ворогів країни".

"PS МВС Росії: не витрачайте час і не пишіть нам листи по Мустанга. Просто бережіть колір кремлівських зірок", - додав Аваков.

Нагадаємо, 20 серпня вранці в історичному центрі Москви на шпилі сталінської висотки невідомі перефарбували зірку в кольори українського прапора, а також вивісили прапор України. Того ж дня затримали 4 громадян РФ. Пізніше відповідальність за розфарбовування зірки на висотці в Москві взяв на себе український руфер Mustang Wanted.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram