ГоловнаСуспільствоЖиття

Екс-ректор Мельник утік від "сміттєвої люстрації"

Мельник зайшов до зали суду, втікши від журналістів та активістів

 Екс-ректор Мельник утік від "сміттєвої люстрації"
Фото: www.day.kiev.ua

Після перерви в засіданні суд над колишнім ректором Національного університету державної податкової служби та екс-членом Партії регіонів Петром Мельником продовжив розгляд кримінальної справи.

Суд затримався через те, що підозрюваному раптово стало погано, повідомив журналістам адвокат Петра Мельника, пише "Радіо Свобода".

Захисникові невідомо, коли саме Мельнику стало погано, проте він зазначив, що екс-ректору не 15 років, а тому стан здоров'я може змінюватися щодня.

На зустріч до Мельника під будівлю суду активісти принесли два смітники з наміром влаштувати йому "сміттєву люстрацію".

Однак прибуття колишнього "регіонала" не дочекалися і поїхали. Тим часом Мельник зайшов до зали суду, втікши і від журналістів, і від активістів.

Відповідаючи на запитання журналіста про самопочуття, Петро Мельник з посмішкою відповів: "Супер! Нормально! Не дочекаєтеся! Я здоровий, як бик, зараз". На запитання, чи був Мельник у лікарні, він відповів: "Я - в лікарні? Сьогодні? Навіщо?".

Мельника було затримано 27 липня 2013 року в своєму кабінеті при отриманні хабара в розмірі 40 тис. грн і 80 тис. грн, які він вимагав за вступ абітурієнтів. 1 серпня йому було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на два місяці. 9 серпня стало відомо, що Мельник утік, позбавившись від електронного браслета. Він переховувався в США у родичів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram