ГоловнаСуспільствоЖиття

ДержНС розвантажила 40 зі 112 вантажівок із гуманітарною допомогою

Німеччина передала теплий одяг, побутову техніку і предмети першої необхідності

ДержНС розвантажила 40 зі 112 вантажівок із гуманітарною допомогою

112 вантажівок із гуманітарною допомогою з Німеччини прибули в логістичний центр біля Києва. Станом на ранок 9 жовтня Держслужба з надзвичайних ситуаціями повідомила про розвантаження 40 вантажівок.

"Зараз у логістичному центрі вже знаходяться всі 112 вантажівок. Після їхнього повного розвантаження вирішуватимуть питання їхнього подальшого розподілу і перевезення до місця призначення", - цитує прес-служба голову ДержНС Сергія Бочковського.

Розвантаження гуманітарної допомоги триває понад добу - з вечора 7 жовтня. Станом на ранок 9 жовтня вдалося розвантажити 40 вантажівок гуманітарної допомоги.

Бочковський зазначив, що серед гуманітарної допомоги - велика кількість теплого одягу для тимчасово переміщених осіб, побутова техніка (холодильники, пральні машини), медичне обладнання, ліжка, предмети першої необхідності.

Спікер інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив на брифінгу, що машини привезли в Україну спеціальні модулі для будівництва тимчасових містечок для вимушених переселенців.

Нагадаємо, в Україну також їде гуманітарний вантаж, зібраний і переданий Польщею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram