ГоловнаСуспільствоЖиття

Бійці АТО не допустили оточення Щастя, є загиблі, - РНБО

Андрій Лисенко розповів про серйозні бої в Луганській області

Бійці АТО не допустили оточення Щастя, є загиблі, - РНБО
Фото: www.facebook.com/uacrisis

Українські військовослужбовці витримали серйозні бої і зірвали плани терористів оточити місто Щастя Луганської області з двох боків. Про це на брифінгу повідомив спікер РНБО Андрій Лисенко.

"Учора завдяки мужності і героїзму українських вояків удалося зірвати намір терористів, метою якого було оточити місто Щастя з двох боків", - зазначив він.

При цьому українські війська зазнали втрат: загинув один боєць батальйону "Айдар", один військовий 92 бригади. Інформацію про інших загиблих ще уточнюють.

"У першій половині 19 жовтня наші військові здійснили зачистку території в районі населеного пункту Сміле. Завдяки цим заходам удалося зупинити масовий наступ бойовиків на блокпост у цьому районі. Бойовики застосували танки і міномети, а також велику кількість живої сили. Метою наступу був прорив і захоплення моста на лівому березі річки Сіверський Донець з подальшим охопленням міста Щастя із заходу", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, за даними прес-центру АТО і групи "Інформаційний опір", бойовики стягують сили до Дебальцевого, там уже близько 3 тис. бойовиків і військовослужбовців російської армії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram