ГоловнаСуспільствоЖиття

Переправу в Керчі закрито на дві доби

На морі здійнявся сильний вітер

Переправу в Керчі закрито на дві доби
Фото: Владислав Осипов

Керченську переправу закрито на дві доби через сильний вітер, повідомляє "Крым.Реалии" з посиланням на Єдину транспортну дирекцію.

"Обидві переправи закриють о 22:00 23 жовтня через посилення вітру. Прогноз на найближчі дві доби невтішний, тому наполегливо рекомендуємо всім автомобілістам утриматися від поїздок і перечекати негоду в місцях, віддалених від переправи", - сказано в повідомленні.

Станом на ранок 24 жовтня сила вітру становить 20 м/с із поривами до 22-24 м/с. У Кримському гідрометеоцентрі повідомляють, що такі погодні умови будуть зберігатися найближчими днями. На півострові очікується різке зниження температури повітря на 10-12 градусів і посилення північно-східного вітру до 25 м/с.

Уранці 24 жовтня своєї черги на завантаження на вантажний лінії в порту Новоросійськ очікують 179 вантажних автомобілів, у Керченській рибному порту - 240 вантажівок. На пасажирській лінії в портах "Кавказ" і "Крим" стоять до 200 легкових авто. Усього за минулу добу перевезено 1297 легкових авто і 4339 пасажирів.

Нагадаємо, після анексії Криму Росією сухопутне сполучення з островом мінімізовано, протягом літа російські туристи добиралися на півострів через Керченську протоку, чергу на переправу вистоювали до 40 годин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram