ГоловнаСуспільствоЖиття

Ситуація в районі Бахмутівки залишається складною

Бойовики далі обстрілюють українські блокпости

Ситуація в районі Бахмутівки залишається складною
Бойцы с 32-го блокпоста(на авто), приехавшие на 31 блокпост
Фото: стоп-кадр видео с канала Юрия Касьянова

Ситуація в районі Бахмутівки в Луганській області залишається складною, бойовики далі обстрілюють блокпости сил антитерористичної операції. Про це сказано в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Нині залишається складною ситуація на трасі Бахмутівка. По блокпостах, де несуть службу підрозділи сил АТО, бойовики ведуть вогонь з артилерійських систем і мінометів. Відомо, що одна з вогневих позицій бойовиків розташована в центрі Стаханова, і саме звідти терористи стріляють із 152-мм самохідної артилерійської установки САУ 2-С-1. Наші підрозділи вживають заходів для усунення причин та загроз, які призводять до обстрілу наших підрозділів. У взаємодії з групами вогневої підтримки, штурмовими підрозділами знищують бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що напередодні виборів у самопроголошених ЛНР і ДНР почастішали провокації, спрямовані на дискредитацію сил АТО.

"З метою ескалації конфлікту, організації бойових зіткнень бойовики вдаються до поширення фейкової інформації", - зазначають у прес-центрі АТО.

При цьому штаб повідомляє, що обстановка у Маріуполі стабільна і підконтрольна українським військовим.

Нагадаємо, у середині жовтня повідомлялося, що в районі Бахмутівки в оточення бойовиків потрапили 112 бійців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram