ГоловнаСуспільствоЖиття

Пореченков розповів, що стріляв у Донецьку як у тирі

Російський актор вважає смішним, дурним і неправильним коментувати стрільбу в Донецьку

Пореченков розповів, що стріляв у Донецьку як у тирі

Російський актор Михайло Пореченков вважає, що між стрільбою з кулемета в аеропорту Донецька і стрільбою в тирі немає ніякої різниці.

Про це він заявив в ефірі радіостанції "Эхо Москвы".

Так, відповідаючи на запитання, що змусило його взяти в руки кулемет, він порівняв Донецьк, де внаслідок бойових дій гинуть люди, з тиром.

"Послухайте, ну що змусило? Що означає, що "змусило в руки взяти"? Ви провокаційні питання ставите. Якщо я в тир щодня ходжу стріляю, що змушує мене брати в руки рушницю? Смішне якесь питання", - обурився актор.

І ще раз повторив своє твердження.

"Я ще раз кажу: щодня, приходячи в тир, ви будете говорити, що я взяв зброю і починаю в когось стріляти. Ну якщо ви кажете, що так, то що робити, як я повинен виправдовуватися? Я навіть не хочу це коментувати ніяк, розумієте? Це смішно і безглуздо. І неправильно", - заявив Пореченков.

Нагадаємо, 30 жовтня Михайло Пореченков відкрив вогонь з великокаліберного кулемета по українських військових в аеропорту Донецька. Відео, на якому він у військовій формі і касці з написом "Преса" стріляє з великокаліберного кулемета, з'явилося в мережі.

31 жовтня МВС України порушило кримінальну справу стосовно Пореченкова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram