ГоловнаСуспільствоЖиття

У Міноборони заперечують переговори з бойовиками

Україна веде переговори тільки у тристоронньому форматі, нагадали у відомстві

У Міноборони заперечують переговори з бойовиками
Фото: job-sbu.org

Українська сторона веде переговори з імплементації мінських домовленостей тільки у тристоронньому форматі (Україна, ОБСЄ і РФ), із сепаратистами переговори не ведуться.

Про це повідомили в управлінні преси та інформації Міністерства оборони України.

"Міністерство оборони України офіційно повідомляє, що поширені деякими ЗМІ відомості про те, що мають місце переговори української сторони із сепаратистами, не відповідають дійсності", - йдеться в повідомленні.

В оборонному відомстві зазначили, що Україна дотримується мінських домовленостей і веде переговори в рамках імплементації мінських угод "тільки у тристоронньому форматі за участю представників України, ОБСЄ та Російської Федерації".

Зауважимо, що в середу низка ЗМІ, головним чином російських, повідомили, що в Донецьку відбулися переговори представників України, ОБСЄ, Росії, а також "ополчення ДНР", на яких, зокрема, обговорювалася ситуація навколо Донецького аеропорту.

Нагадаємо, з 5 вересня, коли почав діяти режим припинення вогню, на Донбасі загинули понад 100 українських військовослужбовців, ще близько 600 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram