ГоловнаСуспільствоЖиття

Переселенцям з Донбасу привезли ще 40 вантажівок з житловими модулями

Допомога з Німеччини прибула до Харкова і Запоріжжя

Переселенцям з Донбасу привезли ще 40 вантажівок з житловими модулями
Фото: mns.gov.ua

40 вантажівок з модулями для будівництва транзитних містечок для проживання тимчасових переселенців із зони антитерористичної операції прибули з Німеччини в Україну в понеділок.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Сьогодні, 10 листопада, в Україну прибуло ще 40 вантажівок з житловими модулями. Відразу після проходження митниці вантажівки було направлено до Харкова і Запоріжжя, де триває будівництво транзитних містечок", - сказано в повідомленні.

Уранці в Запоріжжя прибуло 15 вантажівок, до кінця дня прибуде ще 10.

Житлові модулі розвантажують відразу на місці спорудження містечка для біженців у Запоріжжі і підключають до систем електро- і водопостачання, а також до каналізації.

До Харкова доставлено 8 вантажівок з житловими модулями, ліжками, матрацами, меблями, ковдрами, одягом, взуттям, холодильниками, побутовою технікою та іншими речами першої необхідності, які розвантажуються на складах Васищевого Харківської області. 11 листопада очікується прибуття ще 7 вантажівок.

За даними прес-служби, в Запорізьку, Дніпропетровську і Харківську області, станом на 11 листопада, буде доставлено 88 вантажівок гуманітарної допомоги від Німеччини, серед яких 45 - вантажівки з житловими модулями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram