ГоловнаСуспільствоЖиття

"Правий сектор" не доповідав про вихід з Донецького аеропорту, - Геращенко

Суспільство має розуміти, навіщо потрібно обороняти аеропорт, вважає радник керівника МВС

"Правий сектор" не доповідав про вихід з Донецького аеропорту, - Геращенко
Фото: www.62.ua/страница на Facebook Вячеслава Гуменного

"Правий сектор" не доповідає Міністерству внутрішніх справ або Генеральному штабу про причини виходу своїх підрозділів з Донецького аеропорту.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ, новообраний народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко в ефірі "5 каналу".

"Підрозділи "Правого сектору" взагалі є добровольчими партизанськими загонами. Тому вони не доповідають МВС або Генштабу, я так думаю, про те, чому вони прийшли або чому вони пішли. Думаю, вони координують свої дії з тими підрозділами, які перебувають на місці... У МВС вони не доповідають про те, хто куди зайшов", - зазначив Геращенко.

Радник керівника МВС вважає, що суспільство має розуміти, навіщо потрібно обороняти аеропорт.

"Чи не вийде так, що після того ореолу легенди, яким справді є аеропорт, Путін дасть наказ зрівняти його із землею, наприклад, з використанням тих же важких мінометів "Тюльпан", у яких одна міна важить 160 кг... Якщо Донецький аеропорт потрібен як плацдарм для завдавання подальших ударів по бойовиках, то його треба тримати. Якщо це буде випадок, при якому Путін дасть наказ і туди кинуть 3 тисячі російських військових, оточать наших хлопців, влаштують там ще один Іловайськ, тільки меншого розміру - це інше питання", - сказав Геращенко.

Нагадаємо, як повідомлялося, бійців "Правого секторуа" виводять з Донецького аеропорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram